Bible.is huser tusinder af forskellige bibelversioner, der er tilgængelige på sprog over hele kloden! Hvis du mærker kløen for at udforske, hvad der er tilgængeligt, nedenfor er vejledningen:

1. Vælg Min bibel

Under "Min bibel" vil du se en bibelversion og dens korrelerede sprog.

2. Vælg  og derefter Søg

Tip: Hvis den ønskede version ikke vises med det samme, skal du søge efter det sprog eller det land, som versionen ville være angivet under.

3. Begynd at indtaste Bibelversionsnavnet, sproget eller det land, der er knyttet til Bibelversionen

Når du har fundet den version, du ønsker, skal du vælge den for at gøre den til din bibel.

Tip: Ikonerne under Bibelversionen angiver det indhold, vi har til rådighed for den version. Hvis lydikonet ikke er til stede, kan du ikke lytte til den bibel.

4. Ønsket bibel skulle vises øverst på skærmen!

Du har ændret din Bibel med succes. Du er velkommen til at udforske denne bibelversion eller gå tilbage gennem ovenstående trin for at opdage tusinder mere!