At komme i gang med Bible.is er enkelt og hurtigt!

1. Hent appen

Du kan downloade Bible.is gratis gennem app store på mobil og tablet.

Æble

Android

2. Valgfrit: Opret din konto

Tilmeld dig med e-mail

Dette giver dig mulighed for at logge på appen på enhver enhed med din e-mail-adresse og adgangskode.

1. Vælg Tilmeld.

2. Indtast en gyldig e-mail-adresse og dit navn.

3. Vælg en adgangskode, og bekræft den.

Tilmeld dig med Facebook

Dette giver dig mulighed for at logge på appen på enhver enhed med Facebook.

1. Vælg Log ind med Facebook

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på Facebook på enheden, bliver du bedt om at indtaste dine Facebook-oplysninger.

3. Giv Bible.is adgang til din Facebook

Tilmeld dig Google

Dette giver dig mulighed for at logge på appen på enhver enhed med Google

1. Vælg Log ind med Google.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på Google på enheden, bliver du bedt om at indtaste dine Google-oplysninger.

3. Giv Bible.is adgang til din Google-konto

3. Begynd at spille Bibelen

Du har downloadet appen og oprettet din konto (eller besluttet at springe), og er nu inde i Bible.is-appen. Nu er det tid til at spille Bibelen!