Baggrundsmusik - Den funktion, der giver brugeren mulighed for at skifte mellem Dramatiseret (baggrundsmusik) og Ikke-dramatiseret (ingen baggrundsmusik).

Følg nedenstående trin for at finde Drama / Nondrama version:

1. Fra opdag (appens hovedside), rul ned til bibelversioner, og vælg Vis alle

2. Her finder du en liste over bibler. Bemærk, at den dramatiske version er standard

3. Når du har valgt en bog og et kapitel, kan du fra kapitelvisningen her skifte fra drama til nondrama, hvis du vil, ved blot at trykke på de tre vandrette linjer nederst til venstre på siden

4. Fra indstillingssiden skifter du indstillingen Baggrundsmusik - Hvid betyder drama (baggrundsmusik) / Grå betyder nondrama (ingen baggrundsmusik)

** Måske ikke tilgængelig på alle oversættelser **