Vælg OPTAG ved at vælge Søg øverst.

Søg efter enhver

* Bibelversion

* Sprog

* Land

Når du har fundet den version, du ønsker, skal du vælge den.

Din ønskede bibel skal vises øverst på skærmen.

Rul igennem, og vælg den ønskede bog og kapitel.

Derefter føres du til kapitelvisningen.

Sådan fremhæves et enkelt vers:

1. Tryk på det ønskede skrift fra kapitelvisningen

2. En linje vises for at understrege det skriftsted, der skal fremhæves

3. Vælg ikonet HIGHLIGHT, og vælg en farve

Bemærk: For at fremhæve blot skal du blot trykke på den fremhævede del og trykke på ikonet HIGHLIGHT igen

Sådan fremhæves flere skrifter

1. Fra kapitelvisningen skal du trykke på flere på hinanden følgende skrifter, indtil den ønskede mængde er valgt

2. En linje vises under hvert skrift, der skal fremhæves

3. Vælg ikonet HIGHLIGHT, og vælg en farve

Bemærk: For at fremhæve blot skal du blot trykke på den fremhævede del og trykke på ikonet HIGHLIGHT igen

Sådan fremhæves en stor del af Skriften

1. Fra kapitelvisning skal du trykke på det første skriftsted for at fremhæve og sikre, at det er understreget

2. Rul let ned til det sidste skriftsted for at inkludere i gruppen, og tryk på verset

3. Linjer vises under flere valg, en indikation er alle valgt

4. Vælg ikonet HIGHLIGHT, og vælg en farve

Bemærk: For at fremhæve blot skal du blot trykke på den fremhævede del og trykke på ikonet HIGHLIGHT igen

Tip: For at finde din samling af fremhævede skrifter Gå til MITT BIBLIOTEK, derefter HØJDEPUNKTER og tryk på den anvendte specifikke farve