Ved at OPTAGELSE det er let at se Gospel Film på hundredvis af sprog ved at følge disse trin.

For at komme i gang skal du finde og trykke på Gospel Films på DISCOVER-siden

Skift bibel eller sprog

1. Tryk på ENDRE BIBEL ELLER SPROG valgmulighed.

2. Næste, søg efter et sprog. (Vælg bibelversion, hvis tilgængelig)

3. Vælg Bibelversion (hvis tilgængelig)

4.   En liste over klip vises, vælg en for at komme i gang.

Afspilning af Gospel Films

1. Klip er opdelt i separate scener for nem visning.

2. I fuldskærmstilstand er manøvrering gennem filmen let | <giver dig mulighed for at navigere i det forrige klip, || Pause / afspil og> | giver dig mulighed for at navigere til det næste klip.

Del dine yndlingsklip

1. Del dine foretrukne klip ved at vælge ... i øverste højre hjørne af skærmen.

2. Vælg Del klip, og vælg de tilgængelige indstillinger til deling.

3. Vælg X i øverste venstre hjørne af skærmen, når du er klar til at lukke Gospel Films.

Se evangeliefilm fra min bibel

1. Find og tryk på  Min bibeog vælg en bibelversion.

2.  Vælg Det Nye Testamente ved at tappe, og den røde linje vises.

3. Find en bog i Det Nye Testamente med videoikonet og vælg et kapitel.

4. Tryk på videoikonet øverst til højre på skærmen, og vælg et klip for at begynde at se.

5. Når dit foretrukne klip er valgt, vises visning af Gospel Films og bibeltekst for at aktivere delt visning for at give mulighed for læsning / rulle.

6. Tryk på videoikonet  for at stoppe Gospel Films når som helst.