En af de store funktioner, som Bible.is tilbyder, er Jesus Films. Dette værktøj giver vores brugere mulighed for at se den fulde Bibel i segmenterede klip eller hele Bibelen på én gang.

PÅ OPTAGELSE.

For at komme i gang skal du finde og trykke på Jesus Film på DISCOVER-siden

Skift bibel eller sprog

1. Tryk på CHANGE LANGUAGE.

2. Næste, søg efter et sprog.

3. En liste over klip vises, vælg en for at komme i gang.

Afspilning af evangeliefilm

1. Klip er opdelt i separate scener for nem visning.

2. Eller vælg den røde afspilningsknap for at se filmen i sin helhed.

3. I fuldskærmstilstand er manøvrering gennem filmen let | <giver dig mulighed for at navigere i det forrige klip, || Pause / afspil og> | giver dig mulighed for at navigere til det næste klip.

Del dine yndlingsklip

1. Del dine foretrukne klip ved at vælge ... i øverste højre hjørne af skærmen.

2. Vælg Del klip, og vælg de tilgængelige indstillinger til deling.

3. Vælg X i øverste venstre hjørne af skærmen, når du er klar til at lukke Gospel Films.