Donationer kan laves fra Bible.is-appen ved blot at rulle til Del Guds ord-sektionen i bunden af OPDAG.

Doner fra appen

1. Tryk på billedet vist under Del Guds ord.

2. Tryk på DONATE ONLINE, og vælg FORTSÆT

3. Vær forberedt på at vælge den browserindstilling, du bruger regelmæssigt. (Kun Android-brugere)

4. Vælg mellem nedenstående indstillinger

en. Vælg et af de forudindstillede dollarbeløb eller

b. Vælg Andet, og indtast et beløb, der ligger på dit hjerte for at give

c. Valuta - afhængigt af hvilken del af verden du giver,

det er her, du finder valutadeponeringen til din

Land.

d. Giv en gang eller indstil tilbagevendende månedlige donationer indstillet til

fratrækkes en bestemt dag i måneden.

e. tryk på Næste.

5. Har du en PayPal-konto?

en. Vælg PayPal

b. Log ind på din konto og foretag donationen.

6. Betaler med et debet- / kreditkort?

en. Udfyld de krævede felter sammen med dine debit.credit-kortinfo

b. Vælg Doner.

Doner via telefon

Du kan også give donationer ved at kontakte vores kunde / donortjenester ved at ringe 1-800-545-6552. Åbningstider er mandag - fre 7:00 - 17:00 MST.