Deling af en sprogprofil- En hurtig og nem måde at bringe alt indhold frem i lyset; Bibler, Gospel og Jesus -film til et bestemt sprog med alle.

Trin 1

Fra hovedsiden DISCOVER ruller du ned til Sprog, og vælger Vis alle.

Trin 2

Søg efter eller rul ned for at finde det ønskede sprog, og vælg.

Trin 3

Tryk på SHARE -ikonet øverst til højre på skærmen, og den person, der modtager linket, bliver henvist til at downloade Bible.is -appen, hvis den ikke allerede er downloadet, og føres direkte til den sprogprofil, der blev delt.