Bogmærke - Et værktøj til at oprette en genvej af dig, for nemt at finde et stoppunkt eller et vigtigt vers inde i din foretrukne bibel.

Bogmærke et enkelt vers:

Trin 1

Fra kapitelvisningen skal du trykke og understrege det ønskede skrift

Trin 2

Vælg blot bogmærkeikonet for at "gemme din plads"

Bemærk: For at fjerne et bogmærke skal du blot trykke og understrege det / de tidligere bogmærke (r) og vælge bogmærkeikonet igen!

Bogmærke flere eller store sektioner med vers:

Trin 1

Fra kapitelvisningen skal du trykke og understrege flere vers fortløbende, indtil den ønskede mængde er valgt. Hvis du vælger det første og sidste vers i en stor del af kapitlet, kan du også bogmærke flere vers.

Trin 2

Vælg blot bogmærkeikonet for at "gemme din plads"

Gemte bogmærker, højdepunkter og noter kan findes ved at gå til Mit bibliotek, det tredje ikon og vælge den specifikke undermappe