Vælg OPTAG  ved at vælge Søg øverst.

Søg efter enhver

• Bibelversion
  • Sprog
  • Land

Når du har fundet den version, du ønsker, skal du vælge den.

Din ønskede bibel skal vises øverst på skærmen.

Rul igennem, og vælg den ønskede bog og kapitel.

Derefter føres du til kapitelvisningen.

Sådan noteres et enkelt vers:

1. Tryk på det ønskede skrift fra kapitelvisningen

2. En linje vises for at understrege skriften, der skal efterlades en note på

3. Vælg note-ikonet  indtast dine notationer, og tryk SAVE

Bemærk: For at redigere en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter vælge skriften og trykke på og  og GEM

For at slette en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter, skubbe verset til venstre og trykke på

Sådan noteres flere skrifter

1. Fra kapitelvisningen skal du trykke på flere på hinanden følgende skrifter, indtil den ønskede mængde er valgt

2. En linje vises under hvert skriftsted for at lægge en note på

3. Vælg note-ikonet  indtast dine notationer, og tryk SAVE

Bemærk: For at redigere en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter vælge skriften og trykke på  og  og GEM

For at slette en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter, skubbe verset til venstre og trykke på

Sådan noteres en stor del af Skriften

1. Fra kapitelvisning skal du trykke på det første skriftsted for at fremhæve og sikre, at det er understreget

2. Rul let ned til det sidste skriftsted for at medtage i gruppen, og tryk på det vers

3. Linjer vises under flere valg, en indikation er alle valgt

4. Vælg note-ikonet  indtast dine notationer, og tryk SAVE

Bemærk: For at redigere en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter vælge skriften og trykke på  og  og GEM

For at slette en note skal du gå til Mit bibliotek, Noter, skubbe verset til venstre og trykke på