Som standard gentages afspilningslister, der er oprettet af dig og Udvalgte afspilningslister. Du skal blot oprette en afspilningsliste af dig (tryk på linket) giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingsvers (er) eller kapitler om gentagelse!

Afspilningslister af dig

Opret en afspilningsliste (du skal være logget ind for at gøre dette):

1. Vælg Mit bibliotek

2. Vælg Afspilningslister

3. Vælg + i øverste højre hjørne

4. Giv din afspilningsliste et navn, og tryk på Gem

5. Gå til Bibelen, og vælg en bibelversion, og udfør en søgeordssøgning i Søg din bibel ..

6. For øjeblikkeligt at oprette en afspilningsliste med alle vers, der indeholder din søgeord, skal du vælge knappen PLAY øverst til højre på skærmen.

7. Tryk på Gem afspilningsliste for at gemme dit arbejde