Vores forpligtelse til privatliv

Faith Comes By Hearing er forpligtet til gennemsigtighed i at fortælle dig, hvordan dine personlige oplysninger indhentes, bruges, deles og sikres.

Din indtastning af personlige data på nogen af vores websteder er helt valgfri, men brugen af nogle tjenester kan kræve, at du opretter en konto for at få det fulde udbytte.

Ved at besøge nogen af vores websteder og/eller dele personlige oplysninger med os, accepterer du den praksis, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Hvilken information indsamler Faith Comes By Hearing, og hvordan bruges den?

Hvis du tilmelder dig vores e-mail-opdateringer, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne kommunikere med dig og tilpasse vores indhold.

Vi indsamler følgende data, når du besøger vores hjemmesider:

Internet Protocol (IP) adresse, som bruges til at identificere din placering ned til region/by niveau. Vi bruger disse oplysninger til at identificere, hvor vores tjenester bruges, så vi kan skabe en mere personlig oplevelse.

Henvisnings-URL (hvis nogen), som bruges til at identificere, hvor vores trafik kommer fra og forfine vores markedsføringsindsats for at reducere omkostningerne.

Teknisk information om din internetbrowsersoftware, som hjælper os med at identificere tekniske problemer og rette fejl.

Siteaktivitet og statistik, som bruges til at hjælpe os med at forstå, hvilke dele af vores hjemmesider der er mest værdifulde for at give en mere relevant oplevelse.

Vi anvender brugen af cookies på vores hjemmesider. Disse cookies bliver på din computer, efter du er gået offline, og forbliver i "cookies"-mappen, efter du har lukket din webbrowser. Deaktivering af cookies i din browser vil sandsynligvis påvirke kvaliteten af de tjenester, vi leverer. Vi bruger cookies til at:

identificere dig som en gyldig bruger;

hjælpe med at personliggøre din onlineoplevelse;

forbedre vores tjenester;

huske dine webstedspræferencer;

spore antallet af besøgende på en side;

hjælpe dig med at tilmelde dig vores tjenester; og/eller

beskytte dine data.

Hvis du opretter en konto på en af vores hjemmesider eller giver en donation, vil vi bede dig om at give andre oplysninger såsom dit navn og adresse for at sende dig skattedokumenter, behandle din transaktion sikkert og tilpasse din oplevelse med vores ministerium.

Vi kan bede om andre relevante oplysninger for at hjælpe med at behandle din anmodning. For eksempel vil vi bede dig angive, hvilken gren af værnepligten, hvis du anmoder om præstmateriale.

Vi vil bruge dine angivne oplysninger til at registrere og understøtte din deltagelse i de aktiviteter, du vælger. Hvis du for eksempel udfylder en undersøgelse, vil vi bruge disse oplysninger til at træffe bedre beslutninger om, hvordan vi kan kommunikere mere effektivt.

Deler FCBH mine oplysninger?

Vi handler eller sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter af nogen grund.

Vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter af nogen grund undtagen følgende:

Vi bruger flere tredjeparts sporingstjenester såsom Facebook og Google Analytics for at give en bedre, mere tilpasset oplevelse for vores brugere og identificere det indhold, der er mest relevant for dem. Disse platforme sporer oplysninger, der gør det muligt for dem at knytte demografi, som du muligvis har delt med dem, såsom alder, køn, erhverv, placering osv. Disse oplysninger kan bruges til at identificere dig, og vi bruger dem til at dele salgsfremmende budskaber og målrettede annoncer med dig på disse platforme.

Vi giver dine oplysninger til partnere med det formål at sende dig relevante oplysninger om indhold, de skaber. Dette sker kun i sjældne tilfælde, og du skal specifikt tilmelde dig for at modtage partnerindhold eller information.

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at dine personligt identificerbare oplysninger forbliver private. Men i tilfælde af, at vi er forpligtet til at videregive personligt identificerbare oplysninger af en domstol, politiet eller andre retshåndhævende organer af lovlige årsager, vil vi foretage en sådan videregivelse uden at være i strid med denne politik.

I tilfælde af et brud i vores systemer, og hvis vi har mistanke om, at dine data kan være blevet kompromitteret, vil vi gøre vores bedste for at underrette dig så hurtigt som muligt - normalt inden for 48 timer.

Hvordan giver FCBH sikre online transaktioner?

Vi behandler alle transaktioner ved hjælp af Authorize.net, en PCI-kompatibel industrileder inden for transaktionsbehandling. Alle oplysninger sendes ved hjælp af en branchestandard, krypteret (SSL), forbindelse af militær kvalitet.

Børn under 16 år er ikke berettiget til at bruge vores tjeneste og må ikke forsøge at registrere sig hos os eller indsende nogen personlige oplysninger til os uden at indhente udtrykkeligt forældres samtykke.

Hvordan kan jeg afmelde e-mailopdateringer, kontakte FCBH om mine oplysninger, få en kopi af mine personlige oplysninger eller bede om at få slettet mine personlige oplysninger?

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på "afmeld"-linket, der er inkluderet i hver masse-e-mail, vi sender. Du kan også fremsætte en anmodning ved at kontakte os ved at bruge oplysningerne nedenfor.

For at få en kopi af de personlige oplysninger, vi har indsamlet, for at anmode om, at vi redigerer eller sletter dine personlige oplysninger fra vores optegnelser, eller for at ændre dit eksisterende månedlige bidrag, skal du kontakte os på en af følgende måder:

Postpost: Faith Comes By Hearing, 2421 Aztec Rd., Albuquerque, NM 87107

Telefon: (800) 545-6552 7.00 - 16.00 MST, M - K; (505) 881-3321 9.00 – 16.00 MST, M – F

E-mail: info@faithcomesbyhearing.com

Ansvarsfraskrivelse

Vi vil aldrig kontakte dig og bede dig om at angive din adgangskode uanset årsag. Du bør aldrig videregive nogen af dine kontoadgangskoder til uautoriserede personer. Vi bruger branchestandard sikkerhedsforanstaltninger og -praksis for at hjælpe med at holde dine personlige oplysninger sikre, men vi kan ikke garantere, at disse foranstaltninger vil forhindre brugere i at udføre ulovlig aktivitet. Ved at tilmelde dig e-mail-opdateringer, oprette en konto på vores websteder eller give personlige oplysninger, anerkender du derfor, at der er omstændigheder, hvor uautoriserede personer kan få adgang til dine personlige oplysninger.

Fordi nogle af vores tjenester er afhængige af, at brugere deler personlige oplysninger, vil tilbagetrækning af dit samtykke betyde, at du ikke er i stand til at modtage de fulde fordele ved disse tjenester som bruger.

Valutaomregningsmeddelelse: Vi kan ikke garantere nøjagtigheden af de angivne valutakurser. Du bør bekræfte de aktuelle kurser, før du foretager transaktioner, der kan blive påvirket af ændringer i valutakurserne. Priser er kun til orientering og kan ændres uden varsel. Alle bidrag opkræves i amerikanske dollars ($ USD).

Ikrafttrædelsesdatoen

Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik, som vi finder det nødvendigt, og i overensstemmelse med national og international lovgivning. Når vi gør det, noterer vi datoen for den seneste opdatering umiddelbart nedenfor.

25. maj 2018

Faith Comes By Hearing/Hosanna er en 501(c)(3) non-profit organisation. Alle amerikanske bidrag er fradragsberettigede.