Bible.is herbergt duizenden verschillende Bijbelversies beschikbaar in talen over de hele wereld! Als u de jeuk voelt om te verkennen wat beschikbaar is, vindt u hieronder de procedure:

1. Selecteer Mijn Bijbel

Onder "Mijn Bijbel" ziet u een bijbelversie en de bijbehorende taal.

2. Selecteer  en vervolgens Zoeken

Tip: als de gewenste versie niet meteen wordt vermeld, zoekt u naar de taal of het land waarin de versie zou worden vermeld.

3. Begin met het typen van de bijbelversienaam, de taal of het land dat aan de bijbelversie is gekoppeld

Zodra u de gewenste versie hebt gevonden, selecteert u deze om er uw Bijbel van te maken.

Tip: de pictogrammen onder de bijbelversie geven de inhoud aan die we voor die versie beschikbaar hebben. Als het audiopictogram niet aanwezig is, kunt u niet naar die Bijbel luisteren.

4. De gewenste bijbel zou bovenaan het scherm moeten verschijnen!

Je hebt met succes je Bijbel veranderd. Voel je vrij om deze bijbelversie te verkennen of ga door de bovenstaande stappen om duizenden meer te ontdekken!