Achtergrondmuziek - De functie waarmee een gebruiker kan schakelen tussen gedramatiseerd (achtergrondmuziek) en niet-gedramatiseerd (geen achtergrondmuziek).

Volg de onderstaande stappen om de Drama/Nondrama-versie te vinden:

1. Scrol vanuit ontdekken (hoofdpagina van de app) omlaag naar Bijbelversies en selecteer Alles weergeven

2. Hier vindt u een lijst met Bijbels, let op: de dramatische versie is de standaard

3. Als je eenmaal een boek en hoofdstuk hebt geselecteerd, kun je vanuit de hoofdstukweergave hier overschakelen van drama naar niet-drama door simpelweg op de drie horizontale lijnen linksonder op de pagina te tikken

4. Schakel op de pagina Instellingen de optie Achtergrondmuziek in - Wit betekent Drama (achtergrondmuziek) / Grijs betekent niet-drama (geen achtergrondmuziek)

**Mogelijk niet beschikbaar voor alle vertalingen**