Selecteer bij ONTDEKKEN Zoeken bovenaan.

Zoeken naar elke

• Bijbelversie
  • Taal
  • Land

Nadat u de gewenste versie hebt gevonden, selecteert u deze.

De gewenste bijbel zou bovenaan het scherm moeten verschijnen.

Blader door en selecteer het gewenste boek en hoofdstuk.

U gaat dan naar de hoofdstukweergave.

Hoe een enkel vers te markeren:

1. Tik in de hoofdstukweergave op de gewenste tekst

2. Er verschijnt een lijn om de te benadrukken tekst te benadrukken

3. Selecteer het HIGHLIGHT-pictogram en kies een kleur

Opmerking: Om te markeren tikt u eenvoudig op het gemarkeerde gedeelte en tikt u nogmaals op het HIGHLIGHT-pictogram

Hoe meerdere geschriften te markeren

1. Tik in de hoofdstukweergave op meerdere opeenvolgende schriftgedeelten totdat het gewenste aantal is geselecteerd

2. Onder elke te markeren tekst verschijnt een lijn

3. Selecteer het HIGHLIGHT-pictogram en kies een kleur

Opmerking: Om te markeren tikt u eenvoudig op het gemarkeerde gedeelte en tikt u nogmaals op het HIGHLIGHT-pictogram

Hoe een groot gedeelte van de Bijbel te markeren

1. Tik in de hoofdstukweergave op de eerste tekst om deze te markeren en ervoor te zorgen dat deze wordt onderstreept

2. Blader licht naar beneden naar de allerlaatste tekst die u in de groep wilt opnemen en tik op het vers

3. Lijnen verschijnen onder de meervoudige selecties, een indicatie dat alle zijn gekozen

4. Selecteer het HIGHLIGHT-pictogram en kies een kleur

Opmerking: Om te markeren tikt u eenvoudig op het gemarkeerde gedeelte en tikt u nogmaals op het HIGHLIGHT-pictogram

Tip: om uw verzameling gemarkeerde geschriften te vinden Ga naar MIJN BIBLIOTHEEK en vervolgens HOOGTEPUNTEN en tik op de specifieke gebruikte kleur