Vælg en bibel til download

Let op: het maken van een plan of afspeellijst met een gedownloade Bijbel staat offline gebruik niet toe

1. Find og vælg en bibelversion

2. Tryk på enhver bog og et kapitel.

3. Når den ønskede bibelversion er valgt, skal du trykke på menuen med tre prikker i nederste højre hjørne og vælge DOWNLOAD fra de tilgængelige muligheder.

4. download de hele Bijbel. Of tik op naast het boek dat u wilt downloaden. Tik op  naast het boek om een enkel couplet te downloaden.

Afspiller downloadede bibel (er) til offline brug

1. Afbryd forbindelsen til internetkilden, og naviger til Min bibel (bogikon nederst)

2. Find downloadede bibler i rullemenuen. Vælg en bog, et kapitel og tryk på afspilningsknappen for at begynde at nyde din downloadede bibel. (Bemærk, at downloadet indhold vises med fed hvid tekst)

ELLER (tilgængelig på v3.3.9 af Bible.is)

Naviger til Mit bibliotek, vælg undermappen Downloads, og vælg din foretrukne bibel på listen over downloadede bibler

Vælg derefter en bog, et kapitel, tryk på den grønne downloadboks og tryk blot på knappen Afspil

Downloads verwijderen

1. Ga naar Mijn Bijbel

2. Tik op Downloads en selecteer de gedownloade bijbelversie die u wilt verwijderen (het verwijderen van hele bijbels kan niet)

3. Selecteer in de hoofdstukweergave het prullenbakpictogram rechtsboven op de pagina

Deleting Entire Bible(s) Downloads

1. Ga naar Mijn bibliotheek

2.Tik op de submap Download

3. Selecteer de gedownloade Bijbelversie die je wilt verwijderen en veeg naar links