Op ONTDEKKING wordt het bekijken van Gospel Films in honderden talen door deze stappen te volgen

Om te beginnen, zoek en tik op Gospel Films op de ONTDEK-pagina

Verander Bijbel of taal

1. Tik op de optie BIJBEL WIJZIGEN OF TAAL WIJZIGEN.

2. Zoek vervolgens naar een taal. (Kies een bijbelversie, indien beschikbaar)

3. Kies bijbelversie (indien beschikbaar)

4.   Er verschijnt een lijst met clips, selecteer er een om te beginnen.

Gospel Films spelen

1. Clips worden opgesplitst in afzonderlijke scènes voor gemakkelijk bekijken.

2. In de modus Volledig scherm manoeuvreren door de film is eenvoudig | <hiermee kunt u door de vorige clip navigeren, || Pauzeren / spelen en> | hiermee kunt u naar de volgende clip navigeren.

Deel je favoriete clips

1. Deel uw favoriete clips door ... in de rechterbovenhoek van het scherm te selecteren.

2. Selecteer Clip delen en kies de opties die beschikbaar zijn om te delen.

3. Selecteer de X in de linkerbovenhoek van het scherm wanneer u klaar bent om Gospel Films te sluiten.

Bekijk Gospel Films from My Bible

1. Zoek en tik op  Mijn Bijbel  en selecteer een bijbelversie.

2.  Selecteer Nieuw testament door te tikken en er verschijnt een rode lijn.

3. Zoek een nieuw testamentboek met het videopictogram  en kies een hoofdstuk.

4. Tik op het videopictogram  rechtsboven in het scherm en kies een clip om te beginnen met kijken.

5. Zodra je gewenste clip is geselecteerd, verschijnen Gospel Films en bijbeltekst om gesplitste weergave mogelijk te maken om de optie voor lezen / scrollen toe te staan.

6. Tik op het videopictogram  om Gospel Films op elk gewenst moment te stoppen.