Een van de geweldige functies die Bible.is biedt is Jesus Films. Met deze tool kunnen onze gebruikers de volledige Bijbel in gesegmenteerde clips of de hele Bijbel in één keer bekijken.

ON ONTDEK.

Om te beginnen, zoek en tik op de Jesus Films op de ONTDEK-pagina

Verander Bijbel of taal

1. Tik op TAAL WIJZIGEN optie.
  2. Zoek vervolgens naar een taal.
  3.   Er verschijnt een lijst met clips, selecteer er een om te beginnen.

Gospel Films spelen

1. Clips worden opgesplitst in afzonderlijke scènes voor gemakkelijk bekijken.
  2. Of selecteer de rode afspeelknop om de film in zijn geheel te bekijken.
  3. In de modus Volledig scherm manoeuvreren door de film is eenvoudig | <hiermee kunt u door de vorige clip navigeren, || Pauzeren / spelen en> | hiermee kunt u naar de volgende clip navigeren.

Deel je favoriete clips

1. Deel uw favoriete clips door ... in de rechterbovenhoek van het scherm te selecteren.
  2. Selecteer Clip delen en kies de opties die beschikbaar zijn om te delen.
  3. Selecteer de X in de linkerbovenhoek van het scherm wanneer u klaar bent om Gospel Films te sluiten.