Donaties kunnen worden gedaan vanuit de Bible.is-app door simpelweg naar het gedeelte Gods Woord delen onderaan ONTDEK te bladeren.

SCHENK VANAF DE APP

1. Tik op de afbeelding die wordt weergegeven onder Gods woord delen.

2. Tik op ONLINE DONEREN en selecteer DOORGAAN

3. Wees voorbereid om de browseroptie te selecteren die u regelmatig gebruikt. (Alleen Android-gebruikers)

4. Maak een keuze uit de onderstaande opties

een. electeer een van de vooraf ingestelde dollarbedragen of

b. Selecteer Overige en voer een bedrag in dat op uw hart wordt geplaatst om te geven

c. Valuta - afhankelijk van welk deel van de wereld u geeft,

hier vindt u de valuta van uw valuta

land.

d. Geef één keer of stel terugkerende maandelijkse donaties in die zijn ingesteld op

aftrekken op een bepaalde dag van de maand.

e. tik op Volgende.

5. Heb je een PayPal-account?

een. Selecteer PayPal

b. Log in op uw account en doe de donatie.

6. Betalen met een bankpas / creditcard?

een. Vul de verplichte velden in samen met uw debit.creditcardinformatie

b. Selecteer Doneren.

TONEN TELEFOON

U kunt ook doneren door contact op te nemen met onze klantenservice / donor door te bellen naar 1-800-545-6552. Openingstijden zijn ma- vr 07:00 - 17:00 MST.