Selecteer bij ONTDEKKEN Zoeken bovenaan.

Zoeken naar elke

• Bijbelversie
  • Taal
  • Land

Nadat u de gewenste versie hebt gevonden, selecteert u deze.

De gewenste bijbel zou bovenaan het scherm moeten verschijnen.

Blader door en selecteer het gewenste boek en hoofdstuk.

U gaat dan naar de hoofdstukweergave.

Een enkel vers noteren:

1. Tik in de hoofdstukweergave op de gewenste tekst

2. Er verschijnt een regel om de tekst te benadrukken om een notitie achter te laten

3. Selecteer het notitiepictogram  voer uw notaties in en druk op OPSLAAN

Opmerking: Ga naar Mijn bibliotheek om notities te bewerken. Selecteer de tekst en tik op en  en OPSLAAN

Als u een notitie wilt verwijderen, gaat u naar Mijn bibliotheek, Notities, veegt u het vers naar links en tikt u op

Meerdere schriftgedeelten noteren

1. Tik in de hoofdstukweergave op meerdere opeenvolgende schriftgedeelten totdat het gewenste aantal is geselecteerd

2. Onder elke tekst verschijnt een regel om een aantekening achter te laten

3. Selecteer het notitiepictogram  voer uw notaties in en druk op OPSLAAN

Opmerking: Ga naar Mijn bibliotheek om notities te bewerken. Selecteer de tekst en tik op en  en OPSLAAN

Om een notitie te verwijderen, ga naar Mijn bibliotheek, notities, veeg het vers naar links en tik op

Een groot gedeelte van de Bijbel noteren

1. Tik in de hoofdstukweergave op de eerste tekst om deze te markeren en ervoor te zorgen dat deze wordt onderstreept

2. Blader licht naar beneden naar de allerlaatste tekst die u in de groep wilt opnemen en tik op dat vers

3. Lijnen verschijnen onder de meervoudige selecties, een indicatie dat alle zijn gekozen

4. Selecteer het notitiepictogram  voer uw notaties in en druk op OPSLAAN

Opmerking: Ga naar Mijn bibliotheek om notities te bewerken. Selecteer de tekst en tik op  en en OPSLAAN

Om een notitie te verwijderen, ga naar Mijn bibliotheek, Notities, veeg het vers naar links en tik op