Bible.is v3.3.9

Releasedatum: 19 augustus 2021

WAT IS ER NIEUW

• Mijn Bijbel
    • Audiotools (afspeel-/pauzeknop) verdwijnen niet meer uit de hoofdstukweergave
    • Auto-Scroll/Vers Highlight-functie blijft nu in het midden van het scherm voor een soepele overgang
  • Downloads
    • 'Download hervatten' is nu gewijzigd in 'Gedownload' nadat een Bijbel het downloadproces heeft voltooid, om verwarring te voorkomen die de bewoording veroorzaakte
    • Speel gedownloade Bijbels af vanuit de submap Downloads door op het groene downloadvak te tikken

WAT IS ER OPGELOST

• Mijn Bijbel
    • Mogelijkheid om meer dan 26 verzen in een enkel hoofdstuk te markeren zonder dat de hoogtepunten verdwijnen
    • Gemarkeerde verzen verdwijnen
    • Tekst overlapt bij het overschakelen van de liggende naar de portretmodus of in het algemeen
    • ANDROID- Draai schermvergrendeling
  • Abonnementen en afspeellijsten
    • Bewerken/verwijderen van één item uit een afspeellijst/plan verwijdert alle andere items

Bible.is v3.4.0

Releasedatum: 26-10-2021

WAT IS ER NIEUW

• Ontdekken
    • Wereldwijd zoeken, Alles weergeven voor Bijbelversies, Talen en Landen tonen nu dezelfde zoekcriteria
  • Mijn Bijbel

• Abonnementen en afspeellijsten
    • Minispeler voor eerder gespeelde Bijbel is verwijderd wanneer een plan wordt gestart om verwarring voor gebruikers te verminderen
    • Plandagen zonder content worden nu overgeslagen met 'Continue Plan'

WAT IS ER OPGELOST

• Mijn Bijbel
    • Audio begint bij het eerste openen van de app
    • De startdatum van het plan is standaard 11 januari 2030

Bible.is v3.5.0

Releasedatum: 20-2-2022

WAT IS ER NIEUW

• Ontdekken
    • Spring terug in de functie - een snelle toegang en gemakkelijke manier op de Ontdek-pagina om door te gaan met eerder afgespeelde inhoud.
    • Namen zijn nu opgenomen in de navigatiebalk voor elke afzonderlijke pagina
  • Alle
    • Cache wordt automatisch gereset bij het starten van de app
  • Abonnementen en afspeellijsten

WAT IS ER OPGELOST

• Ontdekken
    • Gospel Films - oneindige spinner
    • Tekst ontbreekt na pauze midden op een plandag en geforceerd sluiten/heropenen
  • Mijn Bijbel/Mijn bibliotheek
    • Gedownloade Bijbels worden niet geladen, zowel offline als online

Bible.is v3.5.2

Releasedatum: 26-4-2022

WAT IS ER NIEUW

• Ontdekken
    • Uitgelichte planbanner - Mogelijkheid om alle beschikbare plannen te zien door de planbanner op de hoofdpagina Ontdekken te vegen.
  • Navigatie
    • Navigeren is veranderd in de app

WAT IS ER OPGELOST

• Mijn Bijbel/Mijn bibliotheek
    • Auto-Scroll-functie werkt niet meer voor gedownloade Bijbels, zowel online als offline
    • Auto-Scroll kan niet worden in-/uitgeschakeld terwijl online en offline
    • Achtergrondmuziekfunctie verdwijnt voor gedownloade Bijbels terwijl online en offline
    • Een afspeellijst maken van opgeslagen hoogtepunten gebruiker loopt vast in Mijn bibliotheek
  • Ontdekken
    • Landvlaggen voor Zuid-Korea/Botswana/Duitsland zijn onjuist
    • Arabische, Chinese, Hebreeuwse en Thaise weergavetalen gaven het woord Bijbel niet weer onder het Bijbelpictogram
  • Abonnementen en afspeellijsten
    • Planherinnering brengt u niet terug naar het plan wanneer geselecteerd
    • Uitgelichte abonnementen in alle talen werken correct
  • Diversen

• Elke deep link wordt geopend achter de chat

Bible.is v3.5.3

Releasedatum: 20-5-2022

WAT IS ER NIEUW

• Ontdekken
    • Uitgelichte planbanner - Mogelijkheid om alle beschikbare plannen te zien door de planbanner op de hoofdpagina Ontdekken te vegen.

WAT IS ER OPGELOST

• Mijn Bijbel/Mijn bibliotheek
    • Auto-Scroll-functie werkt niet meer voor gedownloade Bijbels, zowel online als offline
  • Ontdekken
  • Abonnementen en afspeellijsten
    • Niet voltooide plannen worden gemarkeerd als voltooid
    • Plan-/afspeellijstlezer moet voorkomen dat het apparaat in de sluimerstand gaat
  • Diversen
    • Problemen met het verpletteren van iPad