Bible.is har tusentals olika bibelversioner tillgängliga på språk över hela världen! Om du känner att det kliar för att utforska vad som är tillgängligt nedan är hur du gör:

1. Välj Min Bibel

Under "Min bibel" ser du en bibelversion och dess korrelerade språk.

2. Välj  och sedan Sök

Tips: Om den önskade versionen inte listas direkt, sök efter det språk eller land som versionen skulle listas under.

3. Börja skriva i Bibelversionens namn, språk eller land som är kopplat till Bibelversionen

När du har hittat den version du önskar väljer du den för att göra den till din bibel.

Tips: Ikonerna under Bibelversionen anger det innehåll vi har tillgängligt för den versionen. Om ljudikonen inte finns kan du inte lyssna på den Bibeln.

4. Önskad bibel bör visas högst upp på skärmen!

Du har ändrat din bibel framgångsrikt. Känn dig fri att utforska denna bibelversion eller gå tillbaka genom stegen ovan för att upptäcka tusentals fler!