Att komma igång med Bible.is är enkelt och snabbt!

1. Skaffa appen

Du kan ladda ner Bible.is gratis via app store på mobil och surfplatta.

Äpple

Android

2. Valfritt: Skapa ditt konto

Registrera dig via e-post

Detta gör att du kan logga in på appen på alla enheter med din e-postadress och lösenord.

1. Välj Registrera dig.

2. Ange en giltig e-postadress och ditt namn.

3. Välj ett lösenord och bekräfta det.

Registrera dig med Facebook

Detta låter dig logga in på appen på alla enheter med Facebook.

1. Välj Logga in med Facebook

2. Om du inte redan är inloggad på Facebook på enheten kommer du att instrueras att ange dina Facebook-detaljer.

3. Ge Bible.is åtkomst till din Facebook

Registrera dig med Google

Detta gör att du kan logga in på appen på alla enheter med Google

1. Välj Logga in med Google.

2. Om du inte redan är inloggad på Google på enheten kommer du att instrueras att ange dina Google-uppgifter.

3. Ge Bible.is åtkomst till ditt Google-konto

3. Börja spela Bibeln

Du har laddat ner appen och skapat ditt konto (eller beslutat att hoppa över) och är nu inne i Bible.is-appen. Nu är det dags att spela Bibeln!