Skapa en plan:

1. Välj Mitt bibliotek

2. Välj  planer

3. Välj  +  i övre högra hörnet

4. Ge din plan ett namn

5. Välj ett startdatum och uppskatta antalet dagar

Obs:  Du kan lägga till / subtrahera dagar när som helst genom att redigera Plan

6. tryck på  Spara

Lägg till verser (Endast tillgängligt på ESV-översättning för närvarande)

När du har skapat en plan väljer du  Gå till bibeln för  att börja lägga till i objekt.

På vilken vers som helst: Tryck för att markera och  understryka , välj sedan + för att lägga till i planen.

Välj Planikon och sedan planen du vill lägga till versen till.

Lägg till hela kapitel

Väljthen + Lägg till i spellista eller planera i valfri kapitelvy

Välj Planikon och sedan planen du vill lägga till kapitlet till.

Starta en plan av dig

1. Välj Mitt bibliotek

2. Välj  planer

3. Välj den plan du vill starta

4. Välj ditt startdatum

5. Välj

Redigera en plan av dig

Välj på en plan som du har skapat och sedan  redigera

• Välj och dra för att ordna om dagar

• Svep för att ta bort dagar

Att redigera specifikt daginnehåll

Välj på en plan som du har skapat och sedan  Redigera

• Välj och dra för att ordna om

• Svep för att ta bort objekt

Radera en plan av dig

Dra  till vänster på Mina planer  för att visa raderingsalternativet (papperskorgen)

Välj papperskorgen du vill ta bort.