Mitt konto

Logga in eller registrera dig

Du kan skapa spellistor, planer, anteckningar, höjdpunkter och bokmärken och ladda ner innehåll för offline användning enligt dessa steg.

Registrera dig via e-post

Fyll i obligatoriska fält:

* E-post

* Förnamn

* Efternamn

* Lösenord du väljer

* Bekräfta lösenord

* Alternativ för att få e-postuppdateringar (inte obligatoriskt och kan välja bort genom att lämna rutan inte avmarkerad)

* Klicka på Registrera dig

Registrera dig med Facebook

Detta låter dig logga in på appen på alla enheter med Facebook.

1. Välj Logga in med Facebook

2. Om du inte redan är inloggad på Facebook på enheten kommer du att instrueras att ange dina Facebook-detaljer.

3. Ge Bible.is åtkomst till din Facebook

Registrera dig med Google

Detta låter dig logga in på appen på alla enheter med Google

1. Välj Logga in med Google.

2. Om du inte redan är inloggad på Google på enheten kommer du att instrueras att ange dina Google-uppgifter.

3. Ge Bible.is åtkomst till ditt Google-konto