Välja en bibel att ladda ner

Vänligen notera särskilt - Att skapa en plan eller spellista med en nedladdad bibel tillåter inte användning offline

1. Hitta och välj en bibelversion (dvs. NIV, ESV)

2. Klicka på valfri bok och kapitel

3. När den önskade bibelversionen har valts trycker du på menyn med tre punkter i det nedre högra hörnet och väljer LADDA NER från de tillgängliga alternativen.

4. för att ladda ner hela Bibeln, https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/47001091046/original/NVlbwuP0-7bF3Xi3GD7OhB5JfXVHBBRY5w.png?1570824118 för individuella boknedladdningar, https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/47001091247/original/Rg5MxbGAw6t2VWYY1lpOvPMhwy6AiNyPNA.png?1570824768för att gå till nedladdning av enstaka kapitel.

Spela nedladdade bibel(ar) för offlinebruk

1. Koppla från internetkällan och navigera till Mitt bibliotek, tredje ikonen längst ned, välj undermappen Nedladdningar och välj din föredragna bibel från listan över nedladdade biblar

2. Välj sedan en bok, kapitel, tryck på den gröna nedladdningsrutan och tryck helt enkelt på uppspelningsknappen

ELLER

(1) Navigera helt enkelt till Min Bibel, bokikon, tryck på rullgardinsmenyn direkt bredvid det aktuella bibelnamnet och (2) välj och tryck på den nedladdade Bibeln som du vill lyssna på när du är offline från listan som visas

(1)

(2)

Observera: Storleken på en nedladdad bibel är jämförbar med att ladda ner 1 189 låtar. Cirka 3 GB minne

Ta bort enskilda kapitelnedladdningar

1. Gå till Mitt bibliotek

2. Klicka på undermappen Ladda ner och välj den nedladdade bibelversionen som du vill ta bort

3. Välj det kapitel du vill ta bort och tryck på papperskorgen längst upp till höger på sidan

Ta bort hela bibelnedladdningar

1. Gå till Mitt bibliotek

2. Klicka på undermappen Ladda ner

3. Välj den nedladdade bibelversionen som du vill ta bort och svep åt vänster