Instruktioner för CLEAR CACHE vid fel:

1. Öppna "Inställningar" från huvudmenyn på din enhet

2. Välj "Hantera appar" eller "Programhanterare"

3. Hitta och välj "Bible.is"

4. Bläddra ner till "Cache" och välj "Rensa cache." (*** Detta kommer att ta bort dina nedladdningar och du måste ladda ner alla ljud eller text som du har laddat ner manuellt - våra ursäkter för eventuella besvär.)

Nätverksfel:

"Nätverksfel" genereras vanligtvis på grund av ett anslutningsproblem med användarens dataplan eller Wi-Fi-anslutning. Kontrollera om du har en stark anslutning. Om du inte tror att detta är problemet rekommenderar vi att appen tas bort och installeras om.

Tvinga stopp:

1. Gå till dina appinställningar

2. Application Manager

3. Bible.is App

4. Tryck på Force Stop

5. Klicka på Rensa data

6. Detta kommer att uppdatera din kopia av appen.

7. Klicka på appikonen för Bible.is och sedan på "OK"

8. Tryck på språk du väljer och sedan på "OK"