Donationer kan göras från Bible.is-appen genom att helt enkelt bläddra till avsnittet Dela Guds ord längst ner i UPPDAGNING.

Donera från appen

1. Klicka på bilden som visas under Dela Guds ord.

2. Klicka på DONATE ONLINE och välj FORTSÄTT

3. Var beredd att välja det webbläsaralternativ du använder regelbundet. (Endast Android-användare)

4. Välj bland alternativen nedan

a. Välj ett av de förinställda dollarbeloppen eller

b. Välj Annat och ange ett belopp som ligger på ditt hjärta att ge

c. Valuta - beroende på vilken del av världen du ger,

det är här du hittar valutavärvningen för din

Land.

d. Ge en gång eller ange återkommande månatliga donationer inställd på

dra av på en viss dag i månaden.

e. tryck på Nästa.

5. Har du ett PayPal-konto?

a. Välj PayPal

b. Logga in på ditt konto och gör donationen.

6. Betala med betalkort / kreditkort?

a. Fyll i de obligatoriska fälten tillsammans med din debit.credit-kortinfo

b. Välj Donera.

Donera per telefon

Du kan också donera genom att kontakta våra kund- / givartjänster genom att ringa 1-800-545-6552. Drifttimmar är mån – fre 7:00 till 17:00 MST.