Dela en språkprofil- Ett snabbt och enkelt sätt att visa allt innehåll; Biblar, Gospelfilmer och Jesusfilmen för ett specifikt språk, med vem som helst.

Steg 1

Från huvudsidan DISCOVER rullar du ner till Språk och väljer Visa alla.

Steg 2

Sök efter eller rulla nedåt för att hitta önskat språk och välj.

Steg 3

Klicka på SHARE -ikonen längst upp till höger på skärmen och den som tar emot länken omdirigeras för att ladda ner appen Bible.is, om den inte redan är nedladdad, och tas direkt till den språkprofil som delades.