Bible.is v3.3.9

Släppdatum: 19 Augusti 2021

Nuvarande Buggar

• Min Bibel
    • Kapitel som upprepas, hoppar över eller spelar i omvänd ordning
    • Ljudet stannar i slutet av ett kapitel
  • Planer
    • Planeringsstartdatum är som standard den 11 januari 2030
    • Ljudet stannar slumpmässigt
  • Allmän
    • Ljudet startar när appen öppnas första gången

Bible.is v3.4.0

Utgivningsdatum:

Aktuella buggar

• Min Bibel
    • Kapitel som upprepas, hoppar över eller spelas i omvänd ordning
    • Hebreisk text överlappar (händer bara med iOS 15.0 och senare)
    • Ljudet stannar i slutet av varje kapitel
  • Upptäck
    • Byt språk för Jesus Films förändrar inte språket

Bible.is v3.5.0

Releasedatum: 2022-02-20

Aktuella buggar

• Min Bibel
    • Hebreisk text överlappar (händer bara med iOS 15.0 och senare)
    • Ljudet stannar i slutet av varje kapitel (händer bara med iOS 14 och lägre)
    • Ljud för kapitel går inte framåt medan enheten är i viloläge (händer bara med Android)
  • Mitt Bibliotek/Min Bibel
    • Auto-scroll-funktionen slutar fungera för nedladdade Biblar när du är online och offline
    • Automatisk rullning kan inte aktiveras/inaktiveras när du är online och offline
    • Bakgrundsmusikfunktionen försvinner för nedladdade biblar när du är online och offline

Bible.is v3.5.2

Releasedatum: 2022-04-26

Aktuella buggar

• Min Bibel
    • Hebreisk text överlappar (händer bara med iOS 15.0 och senare)
    • Ljudet stannar i slutet av varje kapitel (händer bara med iOS 14 och lägre)
    • Ljud för kapitel går inte framåt medan enheten är i viloläge (händer bara med Android)
  • Laddar ner
    • Möjligheten att lägga till enstaka verser till en plan eller spellista är inaktiverad för nedladdade biblar