Bible.is v3.3.9

Släppdatum: 19 augusti 2021

VAD ÄR NYTT

• Min Bibel
    • Ljudverktyg (uppspelning/pausknapp) försvinner inte längre från kapitelvyn
    • Auto-Scroll/Verse Highlight-funktionen förblir nu mitt på skärmen för en smidig övergång
  • Nedladdningar
    • 'Fortsätt nedladdning' har nu ändrats till 'Nedladdad' efter att en bibel har slutfört nedladdningsprocessen, för att hjälpa till med förvirring av formuleringen
    • Spela nedladdade biblar från undermappen Nedladdningar genom att trycka på den gröna nedladdningsrutan

VAD ÄR FAST

• Min Bibel
    • Möjligheten att markera mer än 26 verser i ett enda kapitel utan att höjdpunkterna försvinner
    • Markerade verser försvinner
    • Text överlappar när du går från liggande till porträttläge eller i allmänhet
    • ANDROID- Rotera skärmlåset
  • Planer och spellistor
    • Redigera/ta bort ett objekt från en spellista/plan tar bort alla andra objekt

Bible.is v3.4.0

Releasedatum: 2021-10-26

VAD ÄR NYTT

• Upptäck
    • Global sökning, Visa alla för bibelversioner, språk och länder visar nu samma sökkriterier
  • Min Bibel
  • Planer och spellistor
    • Minispelare för tidigare spelad Bibel har tagits bort när en plan startas för att minska förvirring för användare
    • Planeringsdagar utan innehåll hoppas nu över med "Fortsätt plan"

VAD ÄR FIXAT

• Min Bibel
    • Ljud som startar första gången appen öppnas
    • Planens startdatum är som standard 11 januari 2030

Bible.is v3.5.0

Releasedatum: 2022-02-20

VAD ÄR NYTT

• Upptäck
    • Hoppa tillbaka i funktionen - en snabb åtkomst och ett enkelt sätt på Upptäck-sidan för att fortsätta engagera sig med tidigare spelat innehåll.
    • Namn finns nu med i navigeringsfältet för varje enskild sida
  • Allt
    • Cache återställs automatiskt när appen startas
  • Planer och spellistor

VAD ÄR FIXAT

• Upptäck
    • Gospel Films - obestämd spinner
    • Text saknas efter paus mitt under en plandag och tvingar stänga/öppna igen
  • Min Bibel/Mitt Bibliotek
    • Nedladdade biblar laddas inte när de är offline och online

Bible.is v3.5.2

Releasedatum: 2022-04-26

VAD ÄR NYTT

• Upptäck
    • Utvald planbanner - Möjlighet att se alla tillgängliga planer genom att svepa planbannern på huvudsidan Upptäck.
  • Navigering
    • Navigera har ändrats i appen

VAD ÄR FIXAT

• Min Bibel/Mitt bibliotek
    • Auto-scroll-funktionen slutar fungera för nedladdade biblar när du är online och offline
    • Automatisk rullning kan inte aktiveras/inaktiveras när du är online och offline
    • Bakgrundsmusikfunktionen försvinner för nedladdade biblar när du är online och offline
    • Att skapa en spellista från sparade Highlights-användare fastnar i Mitt bibliotek
  • Upptäck
    • Landsflaggor för Sydkorea/Botswana/Tyskland är felaktiga
    • Arabiska, kinesiska, hebreiska och thailändska visningsspråk visade inte ordet Bibel under bibelikonen
  • Planer och spellistor
    • Planpåminnelse tar dig inte tillbaka till planen när den väljs
    • Utvalda planer på alla språk fungerar korrekt
  • Övrigt
    • Alla djuplänkar öppnas bakom chatten

Bible.is v3.5.3

Releasedatum: 2022-05-20

VAD ÄR NYTT

• Upptäck
    • Utvald planbanner - Möjlighet att se alla tillgängliga planer genom att svepa planbannern på huvudsidan Upptäck.

VAD ÄR FIXAT

• Min Bibel/Mitt bibliotek
    • Auto-scroll-funktionen slutar fungera för nedladdade biblar när du är online och offline
  • Upptäck
  • Planer och spellistor
    • Ej färdigställda planer markeras som färdiga
    • Plan/spellista-läsare bör förhindra att enheten går i viloläge
  • Övrigt
    • Klämning av iPad-problem