Opret en plan:

1. Vælg Mit bibliotek

2. Vælg planer

3. Vælg + i øverste højre hjørne

4. Giv din plan et navn

5. Vælg en startdato og estimer antallet af dage

Bemærk: Du kan tilføje / trække dage på ethvert tidspunkt ved at redigere Plan

6. tryk på Gem

Tilføj vers

Når du har oprettet en plan, skal du vælge Gå til bibel for at begynde at tilføje elementer.

På ethvert vers: Tryk for at vælge og * understrege *, vælg derefter + for at tilføje til planen.

Vælg Planikonet og derefter den plan, du vil tilføje vers (er) til.

Tilføj hele kapitler

Vælg  og derefter + Føj til afspilningsliste eller plan i en hvilken som helst kapitelvisning

Vælg Planikonet og derefter den plan, du vil tilføje kapitlet til.

Start en plan af dig

1. Vælg Mit bibliotek

2. Vælg planer

3. Vælg den plan, du vil starte

4. Vælg din startdato

5. Vælg

Rediger en plan af dig

Vælg  på en plan, du har oprettet, og rediger derefter

* Vælg og træk for at omordne dage

* Stryg for at slette dage

Sådan redigeres specifikt dagsindhold:

Vælgpå en plan, du har oprettet, og rediger derefter

* Vælg og træk for at omordne poster

* Stryg for at slette emner

Slet en plan af dig

Svej til venstre for at afsløre indstillingen Slet (papirkurv) i Mine planer

Vælg papirkurven, der skal slettes.