Instructies om CACHE te WISSEN bij fouten:

1. Open "Instellingen" vanuit het hoofdmenu op uw apparaat

2. Selecteer "Apps beheren" of "Toepassingsbeheer"

3. Zoek en selecteer "Bible.is"

4. Blader omlaag naar 'Cache' en kies 'Cache wissen'. (*** Hiermee worden uw downloads verwijderd en moet u alle audio of tekst die u handmatig hebt gedownload opnieuw downloaden - onze excuses voor het eventuele ongemak.)

Netwerk fouten:

'Netwerkfouten' worden meestal gegenereerd vanwege een verbindingsprobleem met het gegevensplan of de wifi-verbinding van de gebruiker. Controleer of je een sterke verbinding hebt. Als u niet gelooft dat dit het probleem is, raden we u aan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Force Stop:

1. Ga naar uw app-instellingen

2. Toepassingsbeheer

3. Bible.is App

4. Tik op Force Stop

5. Tik op Gegevens wissen

6. Hiermee wordt uw exemplaar van de app vernieuwd.

7. Tik op het pictogram Bible.is App en vervolgens op "OK"

8. Tik op de gewenste taal en vervolgens op "OK"