Instruktioner til CLEAR CACHE, når der opstår fejl:

1. Åbn "Indstillinger" fra hovedmenuen på din enhed

2. Vælg "Administrer apps" eller "Application Manager"

3. Find og vælg "Bible.is"

4. Rul ned til "Cache", og vælg "Ryd cache." (*** Dette sletter dine downloads, og du bliver nødt til at downloade lyd eller tekst, som du manuelt har downloadet - vores undskyldning for ulejligheden.)

Netværksfejl:

'Netværksfejl' genereres typisk på grund af et forbindelsesproblem med brugerens dataplan eller Wi-Fi-forbindelse. Kontroller, om du har en stærk forbindelse. Hvis du ikke tror, at dette er problemet, foreslår vi, at appen slettes og geninstalleres.

Tvunget stop:

1. Gå ind på dine appindstillinger

2. Application Manager

3. Bible.is-app

4. Tryk på Force Stop

5. Tryk på Ryd data

6. Dette opdaterer din kopi af appen.

7. Tryk på appikonet for Bible.is, og derefter på "OK"

8. Tryk på sprog efter eget valg og derefter på "OK"