Min konto

Log ind eller Tilmeld dig

Du kan oprette afspilningslister, planer, noter, højdepunkter og bogmærker og downloade indhold til offline brug ved at følge disse trin.

Tilmeld dig med e-mail

Udfyld de påkrævede felter:

* E-mail

* Fornavn

* Efternavn

* Adgangskode efter eget valg

* Bekræft kodeord

* Mulighed for at modtage e-mail-opdateringer (ikke obligatorisk og kan fravælge ved at forlade boksen ikke markeret)

* Klik på Tilmeld

___________________________________________________

Tilmeld dig med Facebook

Dette giver dig mulighed for at logge på appen på enhver enhed med Facebook.

1. Vælg Log ind med Facebook

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på Facebook på enheden, bliver du bedt om at indtaste dine Facebook-oplysninger.

3. Giv Bible.is adgang til din Facebook

__________________________________________

Tilmeld dig Google

Dette giver dig mulighed for at logge på appen på enhver enhed med Google

1. Vælg Log ind med Google.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på Google på enheden, bliver du bedt om at indtaste dine Google-oplysninger.

3. Giv Bible.is adgang til din Google-konto