Skapa en spellista:

1. Välj Mitt bibliotek

2. Välj Spellistor

3. Välj + i övre högra hörnet

4. Ge din spellista ett namn och tryck på Spara

Lägg till verser (för närvarande bara tillgängliga på ESV)

När du har skapat en spellista väljer du gå till Bibeln för att börja lägga till artiklar.

På vilken vers som helst: Tryck för att välja och understryka, välj sedan + för att lägga till i spellistan.

Välj ikonen för spellista och sedan den spellista du vill lägga till versen (erna) till.

Lägg till hela kapitel

Välj  och + Lägg till i spellista eller plan i valfri kapitelvy

Välj ikonen för spellista och sedan den spellista du vill lägga till kapitlet till.

Redigera en spellista av dig

Välj  på en spellista du har skapat och sedan Redigera

Välj och dra för att ordna om, svep för att radera objekt. Klicka på Spara

Radera en spellista av dig

Dra till vänster på Mina spellistor för att avslöja raderingsalternativet (papperskorgen)

Välj papperskorgen du vill ta bort.