En av de fantastiska funktionerna som Bible.is erbjuder är Jesus Films. Detta verktyg ger våra användare möjlighet att titta på hela Bibeln i segmenterade klipp eller hela Bibeln på en gång.

ON DISCOVER.

För att komma igång, hitta och peka på Jesus Films på DISCOVER-sidan

Ändra Bibeln eller språket

1. Tryck på ÄNDRA SPRÅK-alternativet.
  2. Därefter söker du efter ett språk.
  3.   En lista med klipp visas, välj en för att komma igång.

Spela gospelfilmer

1. Klipp delas upp i separata scener för bekväm visning.
  2. Eller välj den röda uppspelningsknappen för att se filmen i sin helhet.
  3. I helskärmsläge är det enkelt att manövrera genom filmen | <låter dig navigera i föregående klipp, || Pausa / spela och> | låter dig navigera till nästa klipp.

Dela dina favoritklipp

1. Dela dina favoritklipp genom att välja ... längst upp till höger på skärmen.
  2. Välj Dela klipp och välj tillgängliga alternativ för delning.
  3. Välj X längst upp till vänster på skärmen när du är redo att stänga Gospel Films.